IncrediMail да Outlook Конвертор

преземете

Google Преведувачки

Сведоштва

Здраво момци, Вашиот IMM да Outlook конвертор ми го спаси живо! IncrediMail производители и нивната поддршка не сакаат да им помогне на корисниците кои сакаат да ја напуштат IncreadiMail клиент, така јас твојот алатка и ми помогна да мигрираат сите мои пораки и папки од IncrediMail на Outlook. Ви благодарам многу за овој брилијантен софтвер!

Алекс Гибсон
[ повеќе сведоштва ]

Мислења тагирани ";Incredimail миграција ";