Incredimail për Outlook Converter

Shkarko

Google Translation

Dëshmi

Hi guys, IMM tuaj të Outlook Converter shpëtoi My Live! Prodhuesit Incredimail dhe mbështetjen e tyre nuk duan të ndihmuar përdoruesit që dëshirojnë të largohen nga klienti IncreadiMail kështu që unë gjej mjet tuaj dhe kjo më ndihmoi për të migruar të gjitha emailet e mia dhe dosjet nga Incredimail për Outlook. Thank you very much për këtë softuer të shkëlqyer!

Alex Gibson
[ Testimonials më shumë ]

Incredimail për Outlook Converter

AwfulPoorAverageGoodExcellent (51 vota, mesatar: 4.18 out of 5)
Loading...

Incredimail për Outlook Converter është një mënyrë të shpejtë dhe të thjeshtë për konvertohet ruajtur mesazhet tuaja Incredimail në një format Outlook-compatible. Kjo . Të IMM. PST konvertimit mjet i lejon përdoruesit për të zgjedhur një dosje të tërë të ruajtur Mesazhet Incredimail dhe për të kryer shndërrimin grumbull të. fotografi IMM ruajtur brenda, duke e bërë atë një zgjedhje e zgjuar për ata që kanë nevojë të shpejt qasje në e vjetër e tyre Incredimail mesazhet në Outlook ose një tjetër program.

IncrediMail to Outlook Converter

Download 32-bit IncrediMail to Outlook Converter64-bit edition of Incredimail to Outlook ConverterIncredimail të importit të shërbimeve Outlook është i shpërndarë si ekzekutuesit e 32-bit dhe 64-bit. Kjo do të thotë se IncrediConvert është duke punuar për të gjitha versionin ekzistues të Microsoft Outlook. Vetëm të drejtuar edicionin e duhur të Incredimail për Outlook Converter.

Lehtë për t'u përdorur Converter Incredimail Mail

  • Konvertimit të Batch. Fotografi IMM -; Ndryshe nga shumë . Të IMM mjete Outlook, Incredimail për Outlook Converter është në gjendje të përpunojë një directory të tërë të IncrediMail. fotografi IMM përnjëherë. Kjo do të thotë që përdoruesit nuk duhet të humbim kohë zgjidhte çdo mesazh individuale -; dosje të tërë të Mesazhet Incredimail mund të konvertohet në tërësi, kursimit të energjisë dhe përpjekje që do të tretur nga kanë nevojë për të kthyer çdo fotografi individualisht. Akoma më mirë, Incredimail për Outlook Converter lejon përdoruesit të specifikojë për përjashtim directories Incredimail, duke u dhënë atyre mundësinë për të pastruar mesazhe të padëshiruara në Plehra potencialisht dhe dosje të ngjashme.
  • Konvertimi të bashkëngjitni skedarë -; Përveç konvertimin tekstin e mesazheve, Incredimail për Outlook Converter është në gjendje të sigurtë dhe të sigurt ri-asociuar Fotografi të bashkëngjitni skedarë Incredimail për organet e email me të cilat ata u dërguan. Nga thjesht zgjedhjen Attachment Store dosje përdorur nga Incredimail, dikush duke përdorur këtë. IMM të. shërbimeve PDT është në gjendje të effortlessly lidhë të gjitha dëshirat e tyre të rëndësishëm përsëri në tekstin me të cilin ato janë dërguar, i bërë ata të lehtë për të gjetur dhe ruajtur për përdorim të mëvonshëm.
  • Lehtë për t'u përdorur -; Incredimail për Outlook Converter vjen me një ndërfaqe grafike në mënyrë të thjeshtë se edhe përdoruesit fillestar kompjuteri do të kuptojnë intuitivisht. Të gjitha opsionet dhe përcaktimet e këtij programi janë të dukshme në një të vetme, dritare të pastër. Në tre hapa të thjeshtë një përdorues mund të convert Incredimail. IMM për të. PST Fotografi të përdorur nga Outlook dhe menaxherët e tjerë email. Thjesht zgjidhni dosjen në të cilën Incredimail mesazhet janë ruajtur, zgjidhni të lidhura Folder Attachment nëse ekziston, dhe pastaj kliko Import. Përdoruesit mund edhe të zgjedhin nëse duan email konvertuar sapo të shfaqen të drejtë në Outlook tyre kutinë që herën tjetër që të hyni në, ose për të dalë në dosje kryesore e pemës magazinimit Outlook.
  • Version Demo -; Frikë se Incredimail për Outlook Converter mund të mos jetë e drejtë për ju? Don ';t merak! Ne jemi aq të sigurt se kjo është Incredimail më e mirë për Outlook converter dispozicion që ka edhe një gjykim të lirë shkarkueshme. Kjo demo lejon përdoruesit për të importuar të gjitha mesazhet në kuti postare e tyre Incredimail Outlook, ndryshuar Për: dhe nga: fushat dhe futur një promovim në trup tekstit. Në këtë mënyrë, ju jeni në gjendje për të përcaktuar nëse Incredimail për Outlook Converter është mjet drejtë për ju, pa rrezik!

Mos prisni më gjatë! Nëse keni humbur qasje në software të vjetra dhe duhet të convert Incredimail për Outlook ose në një tjetër menaxher email, blerjes Incredimail të Outlook Converter sot. Outlook është menaxher kryesor i inboxes email për llogaritë e-mail të dy korporatave dhe personale, dhe me këtë. IMM të shpejtë për të. PST converter, edhe ju mund të kaloni në këtë menaxher të fuqishëm email sot.

Import IncrediMail emails to Outlook, Convert IncrediMail emails to PST file, Extract IncrediMail emails to EML filesIncrediMail për konvertim Outlook ju mundëson të importit email Incredimail për Outlook, Convert email Incredimail për dosjen PDT, Ekstrakt email Incredimail dhe ruani ato në fotografi EML. Të tre opsionet e bëjnë IncrediMail Converter më të gjithanshëm multi-mjet si një thikë zvicerane.

Windows 7 CompatibleKërkesat e sistemit:
Windows OS (çdo 32 ose 64-bit),
Për të importuar email dhe për të kthyer PDT: Microsoft Outlook për Windows (çdo 32 ose 64-bit).
Burimi email e: IncrediMail v1.0 ose 2.0.

* -; Don ';t di se si për të kthyer IncrediMail 2.5 email tek Outlook? Na kërkoni!

 ;

Award-fitues Software

DownloadsPlaza Rated Incredimail to Outlook Converter as 5 stars software! Download Pipe assigned the 5 stars award to IMM to Outlook Converter. Our IncrediMail to Outlook .PST Converter now wins the Download 25 5 stars award! Brothersoft Editors picked our Incredi Convert email conversion utility! IncrediMail to Outlook Converter awarded as 100% clean and safe software by Softpedia. IncrediMail to Outlook migration utility pick by CNET download.IncrediMail emails Extractor is prized by Softonic
Software Removal

Incredimail për Outlook Converter projektuar për Microsoft Windows OS, kështu që ajo mund të hiqet nga sistemi si çdo programe të tjera. Mënyra e saktë për të hequr tërësisht Converter është përdorur nga Add / Remove Programs Opsioni ose zyrtar Fshirës të cilat mund të jetë nisur nga IncrediMail në grupin e programit Outlook Converter (Start >; All Programs >; IncrediMail to Outlook Converter >; Uninstall). Për të hequr IncerediMail për Outlook Converter nga sistemi, ju keni për të nisur file Uninstall dhe të plotë të thjeshtë magjistar heqjen software.

IncrediMail Converter Ndihmon përgjigjet pyetjeve:

Lexo më shumë

Incredimail për Outlook Converter në veprim: